Welcome to the new server!

Discussion in 'State of Decay News' started by Undead Jeff, Jun 4, 2013.

  1. It would be awesome
     
  2. Forums/site are running pretty good now!
     
  3. New forum works awesome for me ;)

    greetings from germany
     
  4. Vin153

    Vin153 Starting Off

    That's great news! Now prepare for the new forums users who make an account just to ask one question and when that question is answered you will never see them again in the forums.
     
  5. The new server is working wonderfully! No longer laggy, or having to reload a page a dozen times to see it properly :)
     
  6. New server is working perfectly on my desktop but I can't get it to work on my phone on the tapatalk app. Anybody else having this problem?
     
  7. deadk1ng

    deadk1ng Starting Off

    Works fine on my phone but I don't use tapatalk
     
  8. It works on my phone too... just not on the app.
     
  9. Lame-Brains

    Lame-Brains Starting Off

    Working nice and smooth now on my pc and phone, good work!
     
  10. nice to see the forums and main page w/out service errors and constantly having to refresh.
     
  11. Undead Jeff

    Undead Jeff Developer Staff Member

    Found the problem. I had to update the forum URL in our Tapatalk account. According to Tapatalk, it takes up to an hour for the change to take effect. Fingers crossed.
     
  12. Hello new server! I like you... :-*
     
  13. XiricaDalla

    XiricaDalla Starting Off

    It has been great so far - Very fast response and no errors!
     
  14. WRay

    WRay Starting Off

    Has SoD set any records???
     
  15. Mn nom nom super fast :)
     
  16. Fx Stryker

    Fx Stryker Starting Off

    I can't get the forums to work in taptalk on my Nokia Lumia 928.
     

Share This Page